ReCalm Soap membantu memastikan hormon stress dan gembira
seimbang supaya anak tidak mudah tantrum

Testimoni Pelanggan

“Ya saya dah guna, alhamdulillah anak saya Muhammad Aniq autism mild, sebelum ni pergi sekolah memang menangis je. Sekarang ni dia yang minta sabun tu untuk mandikan dia. Sekarang pergi sekolah jarang la menangis.” – Puan Aleenz – Testimoni original

“Dulu menangis selalu menjerit dan mengamuk, tapi selepas pakai sabun ReCalm, Alhamdulillah ada perubahannya.” – Puan Siti – Testimoni original

“Anak saya mild autism, pagi-pagi nak pergi sekolah dia mengamuk, tak nak masuk kelas. Cikgu pun macam nak reject dia. Nak pakai baju sekolah pun paksa. Hari kedua guna sabun ReCalm, tak perlu paksa pakai baju sekolah, saya pun terkejut. Hari ke 4 tu dia masuk kelas tak menangis langsung, terus masuk je.” – Puan Hanisa – Testimoni original

Kesan Negatif Sekiranya Anak Gagal Menguruskan Emosi Dari Kecil

Artikel keratan akhbar tentang tantrum anak yang tidak ditangani dengan betul dari awal

Ibu bapa berdepan kesukaran apabila anak semakin membesar

Pernah Tak Rasa Nak Naik Tangan Ketika Anak Tantrum?

Jika ya, anda tidak keseorangan.

Anak yang tantrum memang mencabar kerana kita sukar untuk membayangkan dunia dan mindset dia.

Kadang-kadang dah cuba sabar, ada masa kecundang dan termarah juga.

Waktu anak tidur tatap wajahnya mula rasa bersalah dan menyesal.

Kami tahu anda dah cuba yang terbaik tapi frust kerana masih gagal nak kawal dan faham akan situasi anak.

Ini kerana anak anda tak faham kenapa rasa sedih dan marah menguasai diri, dan dia pun tak tahu macam mana nak tenangkan diri.

Tantrum yang tidak terkawal akan memberikan kesan negatif kepada perkembangan anak, tidak kira mereka:

Antara Keseronokan Yang Anda Bakal Nikmati Ketika Anak-Anak Anda Tidak Lagi Tantrum

Fakta Sains : Kenapa Anak Sering Tantrum?

Dua hormon yang terlibat bila anak tantrum iaitu Kortisol (hormon stress) dan Serotonin (hormon gembira),

Kortisol meningkat dan Serotonin menurun membuatkan anak tantrum.

Kesan

Tantrum berpanjangan. Sekiranya tidak dikawal dari awal,

anak akan sukar kawal emosi dan berpotensi jadi panas baran ketika membesar.

Cara Untuk Kawal Anak Tantrum

  1. Didik anak mengenali & menyampaikan emosi
  2. Perhatikan tanda-tanda anak semakin marah & tangani emosi pada masa itu
  3. Ingatkan diri anda: belajar menangani emosi adalah sebahagian daripada tumbesaran anak
  4. Jangan biarkan reaksi orang lain pengaruhi bagaimana anda beri tindak balas kepada tantrum itu
  5. Mandikan anak dengan sabun aromaterapi yang merangsang dan menstabilkan hormon Kortisol dan Serotonin 

Kesimpulannya...

Ibubapa perlu berikan aromaterapi pada anak setiap hari bagi memastikan hormon stress dan gembira seimbang supaya anak tidak mudah tantrum.

ReCalm Soap

Membantu memastikan hormon stress dan gembira seimbang supaya anak tidak mudah tantrum

Gabungan 8 Minyak Aromaterapi Yang Diakui Oleh Pakar Dalam Menyelesaikan Masalah tantrum Kanak-Kanak.
Bentuk Sabun Yang Unik - Bagus Merangsang Sensori Anak-Anak

ReCalm Soap Diperkaya Dengan 8 Minyak Aromaterapi

Recalm Soap Juga 8x Ganda Lebih Pantas Dan Berkesan Untuk Cegah Anak Tantrum

Gabungan 8 herba organik membantu mencegah masalah anak tantrum berlebihan 8x ganda lebih pantas.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah

direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Kebaikan Amalkan ReCalm

  1. Anak jadi tenang sepanjang hari
  2. Anak jadi lebih fokus
  3. Anak tidak mudah tantrum dikhalayak ramai
  4. Anak jadi lebih mudah dengar cakap
  5. Tidur anak Lebih berkualiti

Bukti Kajian Klinikal

Bagaimana ReCalm Soap Berfungsi Dalam Mengawal Tantrum

ReCalm Soap Lulus KKM

Kenapa Anda Wajib Cuba ReCalm Soap

PROMOSI HARI INI

Harga Asal Sekotak RM99
Tapi Kami Ada Harga Promosi Iaitu RM69 Sehingga Tawaran Ditutup!

BUY 2 FREE 1

RM297
RM 120
  • 3 Unit
  • Free Postage
  • Barang Sampai Baru Bayar
  • Jimat RM177
LIMITED OFFER

1 KOTAK

RM99
RM 69
  • 1 Unit
  • Free Postage
  • Barang Sampai Baru Bayar
  • Jimat RM33
LIMITED OFFER

Billing details

Your Products

Product
Quantity
Price
2 + Free 1 Kotak ReCalm1
+
RM120.00
1 Kotak ReCalm1
+
RM69.00

Your order

Product Subtotal
2 + Free 1 Kotak ReCalm  × 1 RM120.00
Subtotal RM120.00
Total RM120.00
  • ✔ Caj tambahan RM10 untuk servis COD
    ✔ Barang Sampai Baru Bayar
    ✔ Selamat, Mudah & Diyakini!
    ✔ Bayar cash pada posmen semasa barang sampai.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Guna ketika mandi pagi & malam

Ratakan sabun ke seluruh tubuh

Bilas dengan air

Gunakan 2 kali sehari

Amalkan secara konsisten 2 kali sehari selama 2 bulan untuk kesan yang optima

Kami hanya menggunakan bahan berkualiti dan premium

Kami ada pilihan pembayaran secara COD (barang sampai baru bayar) by NinjaVan

Kami adalah peniaga sah berdaftar dengan SSM, KKM & NinjaVan

Kami gunakan teknologi SSL encryption pada website kami untuk melindungi data pelanggan kami

Kami ada moneyback guarantee untuk pembelian 2 kotak jika tidak berkesan

FAQ (Soalan Lazim)

InsyaAllah sesuai sangat. ReCalm sangat sesuai untuk anak-anak yang tantrum.

ReCalm selamat diamalkan oleh kanak-kank berumur 3 tahun ke atas.

Produk ini 100% Halal Bumiputra.

2-4 minggu bergantung kepada kekerapan pengguna.

Perlukan Bantuan Untuk Buat Tempahan?

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini. Disclaimer: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site letscareherbs.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”

ALL RIGHT RESERVED | UAM VENTURE (TR0239806-K)
No. 1, Jalan P4/8c, Seksyen 2, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Kajang, Selangor
Untuk pertanyaan boleh E-Mail ke : [email protected]